Lisieux-STRH. voorlopig keur en uitgenodigd voor NMK
Lisieux-STRH.

Centrale Keuring Gelderland

Maar liefst 80 dressuurmerries lieten zich vandaag zien tijdens de Centrale Keuring Gelderland. De jury nodigde 19 merries uit voor de kampioenskeuring. 

Bordeaux dochter Lisieux-STRH. was er daar één van. Deze merrie met formaat (1.79m) komt uit de preferente Toulouse. Zij mocht uiteindelijk op een 13e plek plaatsnemen en heeft haar voorlopig keurschap op zak én een ticket voor de NMK. 

Daarmee was het familiefeest nog niet compleet. Ook de Grenoble dochter Lady Orleans liep mee in de kampioenskeuring. Gefokt uit Orleans, de volle zus van Toulouse. Lady Orleans mocht als nummer 11 opstellen én heeft daarmee ook een ticket voor de NMK.

Lady Orleans is gefokt en in eigendom van de heer E. Koele, Stoeterij Turfhorst.

CK Gelderland: Lisieux-STRH. in de kampioenskeuring
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch